کشف بیش از ۱ میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس شناسایی یک پیکر دیگر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی مدارک لازم برای ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ وقوع گردوخاک و وزش باد شدید در تهران کشف ابزار‌های پارینه‌سنگی در سواحل مکران قتل پیرمرد نگهبان در پارک / جزئیات دستگیری قاتل دستگیری عامل حمله به مجری جشن نجف آبادی‌ها/ ماجرا چه بود؟ وزیر آموزش و پرورش: پیگیر مطالبات فرهنگیان با کمک مجلس و دولت هستم /اجازه نمی‌دهم حق هیچ معلمی ضایع شود اولین خورشید گرفتگی شبیه‌سازی شده در جهان انجام شد آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران

طرح ترافیک تهران از کی شروع می شود؟

تغییر زمان طرح طرافیک تهران از امروز ۱۰ آبان ماه اجرا می‌شود. به علت اجرای محدودیت و منع تردد شبانه و افزایش ترافیک روزانه ساعت طرح ترافیک تهران تغییر داده شد که در ادامه به جزئیات آن خواهیم پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 01
کد خبر: ۱۰۷۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، با اجرای منع تردد شبانه و تغییر ساعت مسافرتهای مردمی و افزایش ترافیک روزانه و بی اثر شدن  محدودیت های طرح ترافیک در پایتخت، معاون حمل و نقل و ترافیک پایتخت از نارضایتی مردم خبر داد که در پی آن در دو مرحله ساعت طرح ترافیک اصلاح می شود و تا زمان تعیین تکلیف بازگشایی مدارس مرحله اول اجرا می شود و ساعت طرح ترافیک دوباره با بازگشایی مدارس تغییر خواهد کرد . در مرحله اول 2 ساعت به زمان طرح افزوده شده است. 

 

جزئیات تغییر ساعت طرح ترافیک تهران از امروز 10 آبان 1400

 

روابط عمومی معاونت حمل و نقل وترافیک شهرداری تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «در جلسه شماره ۷۰ شورای حمل و نقل و ترافیک شهر تهران مقرر شد:

در مرحله اول و قبل از بازگشایی دانشگاه‌ها و مدارس از تاریخ ۱۰ آبان ۱۴۰۰ ساعت شروع اجرای محدوده‌های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا از ساعت ۸:۳۰ به ۷:۳۰ و ساعت خاتمه آن از ۱۶ به ۱۷ تغییر یابد.

ـ در مرحله دوم و پس از بازگشایی دانشگاه‌ها و مدارس، ساعات اجرای محدوده‌های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا مطابق با وضعیت قبل از شیوع کرونا (با توجه به مصوبات قبلی) تغییر می‌یابد. براساس ساعات اجرای محدوده‌های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا در شهر تهران در شش ماه اول سال از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۹ و در شش ماه دوم سال از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۸ می‌باشد.

ضمنا مقرر شد که شورای حمل و نقل و ترافیک تهران لغو منع تردد شبانه در تهران را از ستاد ملی مقابله با کرونا درخواست نماید.»

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار